Autolomat
 


ROMANTTINEN  MATKA
RHEININ JA MOSELIN
KAUNIISIIN KOHTEISIIN

Tehkää järjestönne puitteissa ryhmä- matka Saksaan.  Lähtekää kokemaan ja nauttimaan Saksan suurimmista viinialueista, upeista linnoista ja idyllisistä kaupungeista Rheinin ja Moselin lumoavalla alueella.

Lähdemme autolautalla Suomesta Saksaan sovitun aikataulun mukaisesti. Nautimme hienosta merimatkasta aterioineen. Saksassa jatkamme matkaa  kohti  Rheinland-Pfalzin osavaltiota jonka alueen läpi virtaavat niin Rhein kuin Moselkin.

Voimme ajaa suoraan moottoritietä pitkin ryhmän valitsemaan kohteeseen joko Rheinin varrella olevaan Boppardin idylliseen pikku-kaupunkiin tai Moselin varrella sijaitsevaan Cochemin kaupunkiin, jossa sijaitsee myös kuuluisa  Reichsburgin linna. Matkaa  kertyy yhteensä n.630 km ja ajo-aikaa moottoritietä ajaen n.seitsemän tuntia.
Ryhmä voi matkansa aikana yöpyä  molemmissa kaupungeissa ja tehdä näistä päiväretkiä omalla bussilla niin  Rheinin kuin Moselin upeisiin kohteisiin. Paluumatkan voimme ajaa Celleen ja yöpyä ehkä Saksan kauneimmassa vanhassa kaupungissa ja jatkaa seuraavana päivänä Travemündeen tai Rostockiin mistä autolautta lähtee illalla Suomeen. 

Hotel Ebertor 
172/ 56154 Boppard am R.
Puh.  49(0) 6742 8070.
Hotelli sijaitsee Loreley laaksossa, Rhein joen varrella, Boppardin keskustassa. Hyvä turistiluokan hotelli, jossa brasserie, luostarikellariravintola, kesä-ravintola ja puutarha. Huoneissa suihku/wc,TV, radio ja ITT puhelin.
Nähtävyyksiä mm:
      Wiesbaden  89 km
     
Geisenheim, Johannisbergin linna    47 km 
     
Rudesheim    45km
      St.Goarshausen  15 km
      Braubach, Marksburginlinna  13 km
      Koblenz  21km

Rheinin linnat:
      Burg Rheinstein,  Burg Reicchenstein, Burg Sooneck, 
      Marksburg ja Stolzenfels linna.

Hotelli Alte Thorschenke 
Bruckenstr.3 D-56812 Cochem an der Mosel
puh. + 49 (0) 2671 7059 / 3931
Huoneissa suihku/ kylpyamme, wc, kaapeli TV, mini-baari ja puhelin. Viihtyisä hyvän turistiluokan hotelli ja samalla yksi histori- allisesti vanhimmista viinitavernoista Saksassa. Perinteisesti sisustettu ja kodikas ravintola, hissi ja terassi. Ohjelmia, retkiä ja laivaristeilyjä.
 Moselin  nähtävyyksiä mm.
*Reichsburgin linna   
*
Moselkern Eltzin linna
*
Zell/Mosel
*Traben-Trarbach
*Bernkastel-Kues
*Trier www.trier.de
*Kirchberg
*Bacharach
*Bingen www.bingen.de
*Mainz www.mainz.de 

 Boppardista Cochemiin  47 km
 


 

Rhein-Mosel 1 / 2
sivulle 2
 
 
Seurakunnat, järjestöt, yhdistykset, kerhot
Lähtekää bussílla yhteiselle matkalle nauttimaan Saksan laajasta ja monipuolisesta tarjonnasta.
Klikkaa kuvaa sekä esittelykohteita.  Pyydä tarjous.